Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak i letos jedu balkonek, 3 kytičky bohužel nevím co je co, vím to jen u jedný a to je auto thao, pomíchala se mi semínka .... takže to bude překvápko , každopádně letos jsem si to trochu víc vychytala aby mi nepřerůstaly.
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
zdravim hodne stesti, taky se mi pomichala seminka ale nastesti jsou sklizne od sebe daleko, mozna ti to taky pomuze pro klid duse je lepsi vedet co se huli, takovy bod navic
Ahoj, nerozmyslala si, ze by si spravila siet pre kazdu zvlast? Takto uple stratis moznost manipulacie. Mam pocit, ze ked to prerastie cez siet uz s tym ziadnym sposobom nepohnes. Naviac zalievat tu uprostred bude dost narocne.
citace:
Původní příspěvek od sWei njn jenže když máš doma skoro dvouletýho prcka, kterej to najde a přehází ti to, tak je to težký
Boze ako nechutne rychlo leti ten cas. Pamatam si, ako som cital v roku 2014 tvoj thread o balkone. Mam pocit, ako by som to cital vcera a to uz ma drobec 2 roky..
Ahoj, já tam mám na zalévání v tom pletivu dírky jinak ta síť se dá sundat , na balkoně bohužel není moc místa abych mohla udělat každé zvlášť a hlavně nechci aby to prorostlo tu síť, jen to pod tím budu držet a až přestanou růst sundám jí, jinak ten čas opravdu letí je fajn že jsi si vzpomněl
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Už se ukázalo pohlaví, všechno to jsou holčičky takže radost veliká už jsem je musela i místama zastříhávat, na to že maj jen 3l květníky jedou jako blázen , už hnojím víc na květ a malinko na růst
jedou ti pěkně))) počítej s tim že ještě tak o 50% povyjedou já pletu jednu kytku do kary sítě(jakoby screen of green) s okama cca 7x7cm a už ji chci stopnout pač nevim kam to davat a i ty nejmenší už ta jsou každopadně držim palce
"cejtim vůni tý trávy, miluju to tak hrozně moc. nemůžete to strávit, ty stavy žerete radši koks."
Ahoj, taky jedu balkon, nemam to tak krasne pod kontrolou trosku mi to prerostlo. Problem ale zacina byt jinde, stavili se sousedi jestli pry nemame na balkone neco divne smradlaveho, zatim jsem vyresil tak ze jsem je presunul do zasklene lodzie tak to tahne vic do bytu nez ven(dlouho jsem se tomu branil, kdyz je hodne teplo 30+ tak je v tom prosklenem klidne i 50 stupnu - tedka to zatim vypada v pohode snad uz neuderi paraky...) resis nejak tuto pronikavou charakteristickou vuni, de to vubec?... mam to v poslednim 6 patre panelaku, doufal jsem ze se to v tech vysinach rozfouka ale v praxi moc nee
I am not complete idiot....some parts are missing:-D