Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny příznivce pěstování
Je to skoro už dva roky co jsem jel můj poslední indoor. Nějak se mě zkomplikoval život,tak jsem nemohl zahradničit, ale to se teď k mé radosti změnilo
Zbylo mě pár sazeniček a tak jsem se rozhodl dát jim šanci pod lampou. Ve sklepě jsem
vyhrabal malý box+nějaké to vybavení. Upřímně nebylo toho moc, ale na pěstování typu PUNK plně dostačující
Tak to by bylo asi tak všechno a přejdeme k setupu
Genetika - zbylo mě 7 kousků pro které jsem neměl už místo venku.
Sweet Seeds - Killer Kush F1 Fast Version - 2x
Indica/Sativa: 80%-20%
výnos indoor: 400-600 g/m2
doba květu indoor: 7 týdnů(49 dní)
Sweet Seeds - S.A.D. Sweet Afgani Delicious F1 Fast Version - 1x
Indica/Sativa: 90%-10%
výnos indoor: 400-500 g/m2
doba květu indoor: 6-7 týdnů(42-49 dní)
Barneys Farm - Liberty Haze - 1x
Indica/Sativa: 50%-50%
indoor: 600+ g/m2
doba květu: 8,5-10 týdnů(60-70 dní)
Humboldt Seed Organisation - Black D.O.G. - 3x
Indica/Sativa: 85%-15%
výnos indoor: 400-500 g/m2
doba květu indoor: 7-8 týdnů(48-55 dní)
Pod lampu se rostlinky dostaly 22.dubna(asi týden po vyklíčení) a včera 3.června jsem přepnul na květ. Výška při přepnutí byla 35-40cm. Vlhkost a teplotu nevím (spoléhám na své zkušenosti). Některé jsem zašmikl.Ph držím mezi 5,8-6,2.
No musím říct,že to asi není TOP ale květinkám se daří celkem dobře. Uvidíme jak si budou počínat ve fázi květové
Čau, asi by to chtělo nějakou reakci. Zaujala mě Humbolt Seed Org., osobně jsem to začal docela sledovat, asi nejlepší outdoorový kytky pocházejí z tohoto okresu US, čemuž vévodí Emerald Cup jediný striktně outový cup na světě. Většina lidí tam pěstuje kytky širší než delší a ani né s tak velkým zastoupením sativa genu, spíš dokonalé podmínky a péče místních, kteří mají každý jeden zisk z této "skryté" činnosti. Ale tvůj Black D.O.G. neznám, věřim že to bude nejvíc. Jsou vidět tvoje zkušenosti, to je jasné. Budu sledovat a ať to tedy pěkně kvete!
Dík za reakci Humbolt seed Org zkouším teď poprvé a docela hodně se mě líbí jejich crossy. Už mám v merku další modely. Black D.O.G. je novinka 2016, tak uvidím jak se mu bude dařit i venku
Čaute, dnes proběhly změny v osazenstvu...zatím to vypadá,že jsou všechny až na jednu holky. Bohužel se projevil samec u Black D.O.G. a tak šel hned z boxu ven. Celkem mě to trochu nas*alo, že se vyklubal z fem. semen samec :/ , ale nedá se a jede se dál
Čaute,tak jsem se dostal k tomu,abych to zas po nějaké době nějak zdokumentoval a popsal trochu moje počínání
Jsem na začátku květu a musím říct,že se kytkám daří docela dobře.Po přepnutí vyletěly o hezkých 30cm a myslím,že ještě krapec vyletí.Proběhl prostřih spodků.Výbojka je asi 15cm nad vrcholkama. Teploty jsou snad v normě,protože fakt nevím kolik tam mají.Ph držím stále mezi 5,8-6,2
Rozhodně to není zaplněno podle mojich představ,ale hold to tak zbylo,tak to nějak doválčím
Liberty Haze nese známky přehnojení(k tomu jsem došel,že kytky nemají žádné škůdce a projevilo se to jen na některých listech).Dostala průplach a do budoucna trochu menší koncentraci hnojiv
Co se týče indooru,tak to bude zatím vše..bratrovi venky stojí taky nějaký čas,ale to zas v jiném vláknu
Ahojte. Pozvolna kveteme, ale jsem trochu skeptik. Tak nějak si myslím, že by to mohlo být už víc nakvetlé. Holky zatím jedou i když jde na nich vidět,že mají o trošku víc tepla než by se jim líbilo.Takže jsem objednal další ventilátor na ofuk.
Hnojení dávám podle tabulky. No a co se týče zalévání, tak každý druhý den holky bumbají skoro litr zálivky.
Takže myslím, že je tento počin zatím tak nějak v normě.
Tě pic všeci
Ták a jsem v polovině květu a mám z toho velkou radost, že to jede tak suprově. Jsem moc zvědavý jak to ještě nakyne Krásně to už smrdí
Na Liberty Haze si asi počkám o trochu víc.
Zálivka je s dobrotama každý druhý den
Ph držím pořád stejně
Teplota je stále velká neznámá
Čau Všem.Holky hezky kynou a tvrdnou .Jak to tak vypadá tak už se řítím pomalu do finiše 41 den od přepnutí je za mnou.Když nebudu počítat cca 10 dní něž se ukázaly první chloupky,tak počítám,že cca za 20 dní by něco mohlo pod kosu (převážně ty fast verze),ale nemůžu to říct 100%..Proto povolám do zbraně mikroskop
Příště nafotím každou kytku zvlášť.
Zatím se mějte