Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau. Pokud má předřadník volný konec kabelu, tak zapojíš přes svorkovnici kabelem na objímku. Fázi na střed, nulák na závit. Pokud má zástrčku a nechceš stříhat kabel, tak koupíš kabel s odpovídající koncovkou a odstřihneš tu ke stínidlu a stejný postup. Ty malý ,,věci,, jsou na zaslepení nuláku. Nový a-wingy mají už plastovou objímku, tak se nulák nemusí zapojovat, Kabel min. 1,5mm2.
Klidecek: zasad semeno do jiffu a ten pak dej do substratu, jedno jestli hlina nebo kokos. klidne vol mezistupen v podobe mensiho kvetniku, nez je cilovej. doporucim pro mezistupen platovej kvetnik, protoze koreny v texpotech prorustaj do sten a pri presazovani bys rozdrbal korenovej bal solidne.
Takže první to dát do tablety, potom to přesadit i s tabletou do menšího plastovýho květináče v kterým bude kokos a finálně, to vezmu i s tim kokosem z menšího květináče a dám to do finálního text potu v kterým bude taky kokos.
Doufám že jsem to pochopil dobře
Původní příspěvek od Klidecek Takže první to dát do tablety, potom to přesadit i s tabletou do menšího plastovýho květináče v kterým bude kokos a finálně, to vezmu i s tim kokosem z menšího květináče a dám to do finálního text potu v kterým bude taky kokos.
Doufám že jsem to pochopil dobře
zapomel jsem dodat, ze je dobry pred presazenim jiffu rozstrihnout na nem tu textilii a jiff opatrne vybalit. ryhles to pak koreni, protoze ta textilie trva prorust a mnohdy neproroste. chce to trochu opatrnosti ale