Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, vím že je tenhle topic pojmenovaný docela na chuja, nicméně by mě zajímalo, jestli netušíte jak se na weed hledí v UK, případně jaký tam je trh co se cen vs. kvalita týče atd. díky moc za zkušenosti! PS.: Jedu do Cambridge
Co jsem pobyval v londyne pres mesic tak v uk se weed vetsinou dovazi tak ze delaer k vam priejde rovnou autem k domu a preda tam... V jinznim londyne kde sem kupoval tak byl myslim 1g za 20£... kvalita zalezi samo na tom koho sezenes... Jinak anglabi miluji cheese.. Ten tma maj tak casto..
Jo, tak to zní fajn, díky, mno a co se shánění týče, nevíte jak to tam je/není problémové?
No a co se spaní týče, netušíte kde tam co tam případně nějaký ten kontakt, prosím? O:-)
Ještě tedy jak tam na hulení hledí zákony (třeba nějaké přirovnání hulení na ulici u nás vs. u nic, nebo tak něco, díky moc )
Tak ja jsem hulil v anglii jen v londyne dycky a tam v centru sem za ten mesic ucitil venku travu jedinkrat a to ji hulil typek v aute... Na predmesti londyna uz to bylo lepsi ale stejne myslim ze anglani venku ani nehulej.. Asi jim na brko moc fouka ) ale myslim ze kdyz si das majzla na fizly tak lidi budou uplne pohode, prece anglie je jedna z nejotevrenejsich zemi a vsichni tam chlastaj jak prasata tak nevim proc by se podivovái nad travou...
Ohledne ubytka ti nepomuzu, nejlevnejsi jsou sdilene pokoje nebo zkus coughsurfing... Londyn a zbytek anglie je jiny tak s tim nemam zkusenosti...
Preju krasne zazitky v anglii, uplne jsem si ji zamiloval a hlavne zdejsi lidi...