Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aby nebola nuda hodim sem par fotiek mojho hokuspokus krizenia (NorthernHog Auto x SweetMendobog). Dal som klicit 3 zrna koncom februara/unor, jedneho mrzaka som zlikvidoval. Tu je prva kytka, seknuta pred 3 dnami:
Mě připadá nejlepší ten tvůj "hokus pokus", který vypadá fantasticky a ještě navrch má autoflower geny. To je F2? Já na to nikdy neměl nervy čekat 2 generace a bral jsem to jako fast semínka už po F1.
Cau, diky. Je to len 1. generacia, malo by to byt zatim len fast verzia. Poctivo som cely cas zatemnoval. Bol som zvedavy ako to vyklici, ci sa to bude dat hulit a mozem povedat ze som docela prekvapeny z vysledku
Mam este v chladnicke 8-9 (vim ze to je malo) semien tak buducu sezonu vsetky vysadim, ak sa najde nejaky schopny par tak ich prcnem dokopy a v F2 generacii zacne hon na auta