Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevydržal som to a už mám rozbehnuté ďalšie kolo, opäť kokosové . Rezy prišli 26.4. a hneď boli zasadené do kelímkov pod 250W. Po dvoch dňoch 400W a po presadení do finálnych teku 30.4. na ne pálim 600W.
Setup: Stále rovnaký, proste zostava ako z prvého kola.
Zdravím. Držím palce, nech je sa načo pozerať........ Ako to vidíš s prepnutím? Kvet máš nejakých 60-70 dní, takže v podstate majú kopec času narasť a dať plody.... Ja idem ďalšie kolo prvý krát hromadne s rezmi, tak dúfam, že to bude ok.
Původní příspěvek od shivasambhu Zdravím. Držím palce, nech je sa načo pozerať........ Ako to vidíš s prepnutím? Kvet máš nejakých 60-70 dní, takže v podstate majú kopec času narasť a dať plody.... Ja idem ďalšie kolo prvý krát hromadne s rezmi, tak dúfam, že to bude ok.
Ahoj, no prepínať budem podľa toho ako zaplnia priestor a ako sa bude dariť s výživou. Rád by som prepínal pri výške cca 35cm, čo som videl tu na fóre tak JH dosť vystrelí po prepnutí. Už máš zasadené? Chce to seriálik... . Držím palec.
Původní příspěvek od Kvakos ja bych to prepl driv...ale zalezi jestli mas rad liany a hromadu spodaru
liany a spoďáry...nie a nie . Pravdu máš, beriem na vedomie. Teraz sú na 26-tich cenťákoch. Musím počkať kým sa zrovnajú na kŕmení, je tam zopár jedincov ktorí s tým bojujú. Ešte jednu zálievku a pravdepodobne prepínačka, odhadom streda/štvrtok.
Původní příspěvek od Kvakos Tak to bych si tipl ze ve ctvrtek budou mit tak 40-45cm No nevim nevim,myslim, ze ti to preroste... treba ne, uvidime Tak at to roste
Zajtra prepínam, neskutočne ten JH valí. Ďakujem za odborný dohľad a upozornenie.