Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
re: Laky
Dík moc.
- Lampu mám pořád na stejném místě, hýbat sní nemusím, 600W má dosah 1m takže vpoho a přepínám tak aby mi to vyšlo s nějakým odstupem. (kytky chci mít tak 60-80cm).
Ještě jednou dík
fuck dik už chci co nejdřív skener abych se mohl pochlubit se svejma 3ma samicema afghana a 2ma:-(samcema nějakýho skunku (už jsou f qětu..)
jam na tvým místě bych to přepnul hnedna qět už na to vypadaj...
a jak je to vysoký široký atd see ya G....V....:-)
re:Ganjavinyl
No, teď v neděli budu přepínat. SkunkPassion jsem dnes zastřihl abych to nějak zhruba celé srovnal,(30-40cm), jsem zvědav co jse mi ztoho vyklube , minule to nebylo zrovna moc dobré. Vůbec jsem to nezastříh a vršek mi hrozně vyjel, takže jsem měl velký odstup od spodních palic k výbojce.Proto stoho moc nebylo, teď pod 600W a s zastřihnutím to bude myslim OK!?tady jse mrkni jak jsem dopadl minule...--- http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=426
ja bych řekl že to minule bylo ok doufám že to bude i teď ukaž fotku jestli máš jak je to zastřihlí a už se těším na fotky ze začátku qětu see ya g....V....:-)
re: Herian
Dík moc.
Ten kloubouk odtahuju větrákem 100m/h(TD250/100 z GrowShopu-3500Kč). Ještě je přetažený slabou průhlednou fólií.
cca 20cm pod výbojkou mám celou skřín přepaženou také fólií, u stěn 2cm průduch aby to mohlo odsávat. No a s teplotou jsem na tom do 30C a vlhkost tak 50-60%.
Kloubouk samotný se moc nehřeje, odsávání jede pořád s výbojkou... tak se měj... (samozřejmě že mám uvnitř větráky, ty jsem vyndal)
Skunk.....
Zdravim.....
Mám tady nějake foto (kvalita fotek už je Good)
Celkový počet rostlin je:
6*Mazar (klony)
4*Skunk Passion (semínka - feminizovaná)
no a v těch malých květináčkách jsou zakrnělý 3*OriginalFlo a 3*ShivaSkunk
- po přepnutí jsem vše srovnal aby vršky byli zhruba vjedné rovině.