Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
díky úsporka by měla dorazit v pondělí, momentálně to mám s rajčatama a paprikama pod 125w úsporkou . Kdyby se někdo chtěl ptát proč to nepěstuju pod tou 125w, tak důvod je jednoduchý žijeme v 1+1 a spotřeba té 125w je znát a navíc nemám místo na dostatečně velkej box aby se mi to vyplatilo
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Já to docela chápu, jaký to je v takovym malým bytečku :-) Sem na to podobně. A jak jde jen o radost a zábavu, tak je to na dobré cestě :-) Držim palce, jsem větší nadšenec pro takovýhle projekty, protože to má smysl, navíc mi to už asi hlava nikdy ani neveme, proč někdo chce mít 50kg hulení, když já v životě tu jednu kytičku nezhulim :-))) To sou odpaly až za samou hranici možností :-))