Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
čůs, máš to pěkný)))) chci se zeptat jak vypadá to auto AK od natural seeds? přemejšlim jestli od té banky brát taky automaty tak jak se jim vede))) dík za odpověď
Původní příspěvek od nikolajmorozov čůs, máš to pěkný)))) chci se zeptat jak vypadá to auto AK od natural seeds? přemejšlim jestli od té banky brát taky automaty tak jak se jim vede))) dík za odpověď
Nauc sa hladat, je toho plny grower.. http://lmgtfy.com/?q=ak47+natural+s...ite%3Agrower.cz
Aby som nebol len offtopic: Zatial som s nimi mal len dobre skusenosti, stretol som sa so 4mi phenotypmi. Celkova doba zivota je od 60-80 dni. Kytky su pomerne velke, vynos nie je tragicky. Myslim, ze to "funguje" pomerne dobre, ale ja ako clovek co skoro nepali to nemozem objektivne zhodnotit. Podla mna su tie kytky naozaj fajn, este to je aj lacne. Neviem ako su na tom ine automaty od Natural seeds, ale do AK by som na tvojom mieste kludne isiel, uz mam na tento rok objednanych dalsich 36ks.
Automaty rostou prvních cca 30 dní, pak se to hodně zarazí. Tudíž se nedoporučuje žádné stříhání. Ale mám vyzkoušeno, že když jsem jednu kytku típnul nešťastnou náhodou, tak se mi pak obsypala níž. Ale výnos byl tak 60% kdyby nesejmul vršek.