Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dlouho sem chodím, a tak při tyhle příležitosti musím podělit o to málo co dělám (s chutí) a hlavně doufám, že tu najdu pár rad, se kterýma bych potřeboval pomoct... Málem jsem dostal infarkt myokardu, když po mě chtěli pajdu, ale co bych pro tohle superstranku neudělal
No, pěstuju pár let, ale přijde mi že dělám všechno pořád stejně, prostě 1o kytek klasika v půdě a pokaždé přes 3oo g, všechno z řízečků... No prostě taková klasika... Chce to změnu, takže doufám že mi chábři trošku pomůžete :P
Určitě chci s pár věcma poradit, ale sem to zřejmě psát nebudu, nebo já nevím
Jasny, jedu in, ale ted bych chtěl zkusit v dubnu nebo kdy, venkov někde u taťka na zahradě... O tom taky nevim moc, ale určitě do toho půjdu.
Ja většinou z každy pěstby dělám mastičky a tak, takže ten venkov se mi bude hodit. Nepopírám, že to mlíko co jsem udelal nikoho neoddělalo ale tvl to byla síla takže tak, jsem trošku i chemik, snažím se i vařit, prostě celkově to dostat pod kůži a seznámit se s tim..
Silva: není žádnej důvod se zlobit, mám taky Andersona radši, co se týká Diaze tak se to víc hodí k tomu hulení, přece jenom mu vždycky najdou po zápase metabolity a pak dostane takovou pálku co atletická komise nedává ani za anabolika.
Medicin: Jako víš jak je to v tomhle světe, jak někdo hulí, už je feťák... Tady to tak je... Debata ale na hodiny, každopádně respekt pro oba, neuvěřitelný co v tom sportu dokázali. A i jsem rád, že je tu někdo, kdo tomu rozumí..