Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím lidi.
Mám problém s kytičkama. Zkroutily se listy a celé tak nějak usychají (uschly) Jedu ze semínek,momentálně jsou pod lampou (250w MH) třetí den na 18/6,výška lampy 40cm,box 60x60x150
jedu v hlíně - Biobizz all mix (3 květináče) a Biobizz Light (3 květináče)
přes "den" teplota 28-29 vlhkost 40-50%
přes "noc" 19-21 vlhkost 50-60%
Dnes jsem zkontroloval box a 3 kyti jsou asi chciple. Nevíte,zda by šli ještě zachránit? A hlavně,co jsem posral? Ať vím pro příště. Hlavně ať nechcipnou zbylé tři Příště půjdu radši do řízků,semena ok,ale na to jsem asi antitalent,snad pochytám zkušenosti na Groweru.
Zatím jsem nehnojil,přelité se mi také nezdají - (palec do hlíny to jistí,váha květináče se zdá byt taky ok)
Fotky dodám během chvilky. Snad to jde vidět na fotkách (foceno mobilem)
Vyzkouším to,jak jsi mi radil,nechám to pár dní a uvidím,co se stane.
Na přelití si dám pozor. A ta třetí fotka,tam se upálily lístky,zůstaly pouze děložní,ta už je na odpis? Jestli někdo bude vědět