Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevim jestli se to tu uz neprobiralo, ale nikde jsem nic podobneho nenasel. Mam na balkone v jednom velkym kvetinaci 2 kyti. Jedna peknej kosatej kericek a druha jde spis do vysky. Obe uz nasazujou palice. Muj problem spociva v tom, ze ta vysoka uz presahuje zabradli a bojim se, ze jeste docela poroste a nemam moc zajem o to aby byla moc videt. Jsem sice az v 8 patre, ale v okoli jsou take tak velke panelaky a nikdy nevite jaky vsetecka se tam muze rozhlizet. Takze tedy nevite o nejakem zpusobu na omezeni rustu kyti bez zastrizeni?
Bez zastřižení?No..............asi bych jí dal chudší půdu(víc písku),ale to zas bude menší úroda.....
U bonsaiů (jako stromek) se to dělá tak že zastříhneš kořeny,ale to myslím by se kyti vůbec nelíbilo.Takže ti asi neporadím
Kuřte cíga a mějte rakovinu,
Chlastejte a bějte pupek jak magor,
Hulte a mějte vypracovaný břiho vod smíchu
Původní příspěvek od E_D Ohybej to jenom A nebo jeden znamel policajt co si taky pestuje na zasklenym balkone do toho napljta putovy ruze aby to maskoval a matl lidi tim ze to barevne kvete :-))
Taky jsem premejslel o nejakem podobnem maskovani , ale zatim jsem se k nicemu kvalitnimu nedostal. Pout tu zadnou pobliz nemame . Mozna nejake umele kyti by se daly sehnat. Otazka jake se hodi nejlepe aby nebudili pozornost?
Původní příspěvek od E_D jeden znamej policajt co si taky pestuje na zasklenym balkone do toho napljta putovy ruze aby to maskoval a matl lidi tim ze to barevne kvete :-))
skoro som padol zo stoličky :-))))
v podstate sa hodia hocijaké farebné plastové kvetiny :-))
Kým stúpa dym, rád stúpam s ním, až tam, kde všetko končí a začína...
JÁ MÁM STEJNÝ PROBLÉM,TEDA PĚSTUJI,VENKU NA DVOŘE,ALE KYTI UŽ SI PROSTĚ NEMŮŽOU BÝT VĚTŠÍ,PŘEMÝŠLEL JSEM O ZATEMŇOVÁNÍ,ALE NENÍ TU TOHO O TOM MOC NAPSÁNO A KYTKU POŘÁD ZASTŘÍHAVAT TAKY NENÍ VONO.....MOŽNÁ BY TO ZPRAVILO NĚJAKÝ HNOJIVO,ALE JÁ ZATÍM NIC CO BY ZASTAVILO RŮST NEOBJEVIL,SNAD NĚKDO JINEJ??
Taky jsem premejslel o nejakem podobnem maskovani , ale zatim jsem se k nicemu kvalitnimu nedostal. Pout tu zadnou pobliz nemame . Mozna nejake umele kyti by se daly sehnat. Otazka jake se hodi nejlepe aby nebudili pozornost?
Taky jsou dobry cervene natreny pingpongovy micky - rajskejm se to prece jen trochu podoba