Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dobrý den, mám otázku .. Jak udělat automatické zavlažňování levně?
Za 2 týdny mi bude začínat druhé kolo pěstu a je pro mě otravné chodit 3x denně zalívat kytku. Kde to mám koupit a jak postavit? budu mít 10 rostlin víc ne
no nevim... nahoře to musíš mít vlhký furt (to prostě neproschne když to leješ 3x denně), dole zas budou kořeny schnout... navíc když to zaleješ tak, že něco proteče do podtácku, zbavíš se aspoň nějakýho minima solí z předchozích zálivek.
Samo taky záleží jak sou velký... ale podle mě to je trochu extrém
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
to seě tak linej ? mas 30 kytek ze chces automat zalivku ? ja mam 13 kytek v boxu a zalivam jednou denne poradne hned po zapnuti svetla a kytky si nestezuji