Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravim uz po nekolikate mam velky problem vcechny palicky mam strasne mekke navim co s tim tak jestly ma nekdo stejny problem byl bych rad za kazdou radu predem dik
Zdravím
A co je to za model??Jakým způsobem pěstuješ?Čím hnojíš?Co ph ec,teploty?
Trochu se rozepiš.Co čekáš za rady?Napíšeš mám řídký palice a co jako??
Jak ti na tohle má někdo radit nebo nějak reagovat??
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Ahoj, urcite by pomohla fotka palicky. Prece jenom kazdy si muze predstavit neco jineho pod pojmem "ridka palice". Ja osobne mam celkem paranoidni predstavu a doufam, ze se mylim podle toho se da pak urcit, jestli je to modelem (spis ne) nebo tvou chybou
dokomce jsem někde četl,že léty zkušenými growery je ověřená a ideální teplota v pěstírne 23-25•C .... já osobně se pohybuji v rozmezí 26-28,5•Cmax ale 34•C ?kámo to je převela...maximum v pěstírne je snad někde kolem 31•C ....