Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny kolegy ze zeleného světa. Už nějakou dobu tu očumuju a musím říct, že to tu prostě žije, pár rad jsem už použil. Nyní jedu techniku scrog a jsem před přepnutím na květ. Nedočetl jsem se, v jaké výšce nad sítí bych měl přepnout, jen to, že v květu rostlina povyroste ještě cca o 30 cm, nyní jsem 8-10 cm nad sítí. Díky za odpovědi. ZR
Strach z policie, je strach z lidí a strach (policie) je jen iluze! Společně za zelenější a barevnější Svět v uvědomělé společnosti.
Činy v přítomnosti, ovlivňujeme (nejen) svou budoucnost.
Kdo o přírodě pochybuje, sám sebe odsuzuje.
Cca 87% "lidí" formuluje svoje myšlení na základě myšlení jiných a pouze 13% lidí se opírá o logiku a ověřování. Tak kam patříš?
Naposledy upravil Zelená Revoluce 07-02-2016 v 23:42 PM
A, tak už asi vím, silné štípnu, mladé ještě ohnu, čekačka pár dní a přepínám.
Strach z policie, je strach z lidí a strach (policie) je jen iluze! Společně za zelenější a barevnější Svět v uvědomělé společnosti.
Cca 87% "lidí" formuluje svoje myšlení na základě myšlení jiných a pouze 13% lidí se opírá o logiku a ověřování. Tak kam patříš?
hodně záleží na odrůdě... (indica vs. sativa).. 30 cm může v průměru být ok..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Zdaros Carlos, děkuji za reakci. No dnes jsem tedy přepnul, jen jsem se bál, abych je neměl moc dlouhé a nebylo pozdě, taky jsem zjistil, že mám 4 holky indiky, ostatní sativy, ale 2 indiky byly o 2 týdny mladší, dorostly a jedou všichni společně. Růst mám tedy za sebou, ted květy, těším se. ZR