Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ahoj mam tu upgrade sklepa kde momentálně jedem Jack Herer a Ed Rosenthal super bud 12/12 cca 70dní ... od mistního člena Holky jsou pod 600w hps
sklepbox 160x180
teplota ve dne je 24°c a v noci 20°c v nadrži 20°c
Ph 5,8 ale snažím se at to je pod 6,0
Ec 0,8
hnoje Jungle Cz vyrobce
přítah odtah regulovaný na přípustnou hodnotu + ofuk a v květu přidávám další
na rustu je nechám cca 6dní a pak to rozjedem a jednou je štípnu uvidím zda na krajní rostlinky dam koleno směrem ven aby se pořádně rostáhly tot asi vše ..
měl jsem defekt čím se mě prodloužila doba rustu vypadli mě pojistky a den byly holky bezvody jsem hovado byl jsem pryč celí den tak jsem jim dal poradnej full servise aby se z toho probraly tak se snad zavedlo omluvil jsem se jim zato už xkrát ...
Některá je tam skoro i 1 menší, než druhá, takže nejspíš jo...nebo kolena, ale roztahovat větve do další kytky(máš jich tam dost), která zas nebude mít dost prostoru...mohl bys zkusit zmáčknout stonek jen tak experimentálně u tý největší, ale pak je možný, že ještě všechny předežene...ale nejlepší bude asi štípnout no, za mě jo.
Mohl si ze začátku dát síť takovou jen tu prvotní na rozvětvení a aby pak ty větve držela(mohl bys tak i ty větší nějak tam zamotat) Nebo taky ne, ještě toho moc nevím
Zase ale se říká, že ednik, když už štípnout, tak jednou...ale nejspíš to vadit nebude, jen bude víc menších. Kde sídlí ten JH? Plánuju ho taky.
Nějak si to přeber, moc jsem neporadil, ale snad nevadí.
Zdarec groweři ma problém nevím čím to je ze se me u kytky uhnivaji stonky .. Mam to v kosikach s keramzitem a prez vrch jen fólii abych to neprosvítilo.. Kdybych tam mel něco na těsno tak neřeknu te to bude uhnívat. Prijde me ze to dělá zasolena voda jak to občas cakne na stonek. Tak jsem přidal keramzit a snad to pomůže ale některé už mají jakoby ten stonek stáhlí a jedna kyti už mě polevita tak ze si lehla tak jsem ji podepral pac ještě neumrela zesílil se ji ten stonek ?? Diky moc snad jsem to napsal dobře a srozumitelně..
Prosím vás nedokazusi představit až budou palky ze me to ten hydrokosicek udrží v díře aniž by se vyvracel mate někdo zkušenosti jak to připevnit takzvaně na tvrdo ??
Co jsem asi nemel dělat lámat kytky úplně dole ale stejně ta váha je proste na jednu stranu udělal jsem to samozřejmě pro to abych mel dost vrcholů..