Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkušenost nemam ale píšou začátek října, no já ti nevim ale... ve španělsku je přecejen jiný počasí. Co fast verze?... jenže to už je zas nějakej kompromis žejo, už to prostě neni Ten Black Jack. Sem ti asi moc nepomohl co?
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od crazyben Zkušenost nemam ale píšou začátek října, no já ti nevim ale... ve španělsku je přecejen jiný počasí. Co fast verze?... jenže to už je zas nějakej kompromis žejo, už to prostě neni Ten Black Jack. Sem ti asi moc nepomohl co?
to je fakt...na jejich stránkách to má dobré hodocení ale jak říkaš mají tam jiné počasí a nechci nic u čeho se bubu klepat jesli mi dozraje..na druhou stranu výnosy jsou z toho prej monstrozní