Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Pokročilé Techniky a Experimenty » Potřeboval bych pár rad ...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
Jackob
Nový Člen

Karma uživatele Jackob - 0% Pěstitelská

Dotaz Příspěvek č. 1

Začal jsem pěstovat, ale nemám žádné velké zkušenosti. Roste mi několik kytek, ale zdá se mi, že docela pomalu. Několik jich mám na balkóně a několik v pokoji. Na ty v pokoji nechávám normálně svítít slunce a když zajde za barák nebo prostě není moc světla, svítim na ně nějakou zářivkou (bílá). U dvou nejstarších mi ale začaly usychat spodní listy. Rostlina normálně roste, ale dole vždycky uschne. Dočet jsem se, že když usychaj listy, je to tim, že rostlina nestíha zpracovavat živiny (nebo tak něco ?). Na balkóně hezky zesílily. Poraďte, jak je pořádně vypěstovat ... snažim se ).

Jo, eště mám jednu, která strašně rychle vyrazila. Během 10ti dnů asi 20 cm (aspoň oproti ostatním je to dost). Tahle roste výborně. Má skvěle silnej stonek, ale vždycky k večeru se jí sklopěj listy, jako by uvadala (přitom když na ně šáhunu, je v nich síly dost). Může to být nedostatkem světla?

Všem děkuju (teda, jestli někdo porádí ...)

Old Post 30-05-2001 v 12:36 PM
Jackob je offline   Profil uživatele Jackob   Find more posts by Jackob   Foto galerie člena Jackob   Click here to Send Jackob a Private Message   Add Jackob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seňorita Lamparez
Stálý Člen

Karma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% PěstitelskáKarma uživatele seňorita Lamparez - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

ahoj, no jak to popisuješ tak to asi opravdu bude nedostatkem světla. Není toho moc co mě napadá, ale mohl bys dát kolem kytek nějakej alobal nabo něco tohoto ražení aby ty kytky využily co nejvíc světla. Také by sis mohl změřit kolik hodin denně na ty kytky dopadá přímé denní světlo a pak tou zářivkou přisvěcovat pár hodin aby měly toho světla o trošku víc. Ty kytky co máš doma bych alespoň přes den přenášela na balkon aby je trochu profoukl vítr a zesílily jim stonky (pokud rostlinka nemusí překonávat povětrnostní podmínky tak nezesílí protože to prostě nepotřebuje), ale pokud jsou moc slabé tak je raději přivaž k nějakým tyčkám ať se ti nezlomí. Trochu postraším na závěr, dávej si pozor, aby ta největší kytka nebyla samec (samci rostou trochu rychleji).

Úspěšné pěstování bez samců přeje slečna rezavá Lampa

Old Post 30-05-2001 v 13:52 PM
seňorita Lamparez je offline   Profil uživatele seňorita Lamparez   Find more posts by seňorita Lamparez   Foto galerie člena seňorita Lamparez   Click here to Send seňorita Lamparez a Private Message   Add seňorita Lamparez to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jackob
Nový Člen

Karma uživatele Jackob - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Dik moc, kazda rada dobra :-). Doufam, ze poradi jeste nekdo .......

Old Post 06-06-2001 v 16:09 PM
Jackob je offline   Profil uživatele Jackob   Find more posts by Jackob   Foto galerie člena Jackob   Click here to Send Jackob a Private Message   Add Jackob to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:07 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás