Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten větrák z PC ti moc foukat nebude, když ho máš napláclej na stěně. Dej ho dál od stěny.
Proč autoflower do boxu? To sis tady nepřečetl FAQ?
1: Ano, sice to neroste tak hezky ale v nouzi se to použít dá.
2: Možná ano, ale já osobně mám s mrazem špatné zkušenosti, semínka dávám jen do chladu.
PS jsi dobrý obchodník :-)
Hoj. Pěkný boxík. Já měl holky teda z řezu v all mixu prvnich 7-12 dní dve tri zalivky s root juice a pote ihned v maalych davkach BioBizz Grow. A no problem. jely jak blázen:-) Ale jen moje zkušenost..at to roste
Pod tím červenym světlem si to klidně pěstuj, oni se ti sice tolik nepohrnou do vejšky, budou menší, silnější, víc větví, ale pomalu ti poroste Veledůležitá je tam pouze ta perioda svícení - 18/6 a 12/12. Kytičky máš dobrý, hele já mám sice LEDku, která má taky větší poměr červenýho světla (i když alespoň trochu modýho tam je), ale popravdě já jsem stím spektrem spokojenější na růst než kdyby mi to svítilo čistě modře. Tak čau a ať ti to roste Uvidíš sám co ti bude nejlíp vyhovovat.