Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Myslim že se to tu řešilo víckrát (jestli je to něco jiného tak se moc omlouvám) a jednalo se o podvod... pár napálenejch chudáků tu bylo. Mě stačí ten styl inzerátu jak je napsanej... zvlášť bych vypích prní a poslední větu to mi stačí abych si udělal obrázek
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
já mu poslal pár emailu a perfektně sem se pobavil,on se asi taky pěkně pobavil,nechal jsem si s ním dát schůzku kousek od kriminálky tady v Brně a dlouho sem se takhle dobře nepobavil.Myslím že nebude prodávat ani prázdnou petlahev
"Moudrý člověk získá víc od svých nepřátel, než hlupák od svých přátel."