Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Soude podle ohlasu diskuteru na novinkach, tak je legalizace na spadnuti. 😊 když už i moji rodiče, kteří me před třiceti lety málem kvůli byline zavřeli, pochopili, na mast nedají dopustit...
Pharmafert a ostatní distributori bílých jedu musí mít internetu plne zuby, volne siritelne pravdive informace jsou všude k dispozici. Jsem zvědav jestli cesky "stad" vrati p.Otipkovi zabavene zboží a odskodni jej za ušlý zisk. Kdejakeho zmrda s exekutorskym razitkem si hycka a poctive podnikatele likviduje.
"Breed the best, and forget the rest" - Luther Burbank
Původní příspěvek od Witko69 Jsem zvědav jestli cesky "stad" vrati p.Otipkovi zabavene zboží a odskodni jej za ušlý zisk.
Zboží vrátí protože soud odmítl návrh státního zástupce na propadnutí zboží. Neodškodní protože soud uznal Otipku vinným z trestného činu. Resp. platí to za současného stavu, pokud by rozsudek nabyl právní moci - obě strany se mohou odvolat.
Otipka: Policajt se mi kvůli zátahu v growshopu omlouval, státní zástupce případ nechtěl, měl příkaz
15. 12. | Zvažuji odvolání, ale lidé mi říkají, že je to vlastně v českých podmínkách vítězství. Vrátili nám veškeré zboží i peníze, pak se ale nabízí otázka, proč nás vlastně stíhali, říká spolumajitel growshopu Michal Otipka. Celý případ vidí jako velkou nespravedlnost a tvrdí, že policisté se mu kvůli zátahu omlouvali.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Takže je to přesně tak,jak se tady psalo(v jiných vláknech).
Ráčkující imbecil,který své práci absolutně nerozumí a není schopný jít proti vařičům peří, si chtěl udělat"bodíky" jinde.
Doufejme že ho za neschopnost povýší a dosadí na jeho post někoho se selským rozumem.