Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Scrog slouzi k tomu abys mel vetsinu topu v jedny rovine a rovnomerne nasviceny. Takze ve sve pdostate ano zvysuje vynos protoze tim dokazes lepe secko prosvitit.
Po týdnu tu mam fotky kytky povyrostly
PH 6.2
vlhkost 40%-60%
teplota 28C-30C
dal jsem ventilátor blíže k lampě doufám že pomůže
Měl bych začit hnojit ?
Kytky vypadají zdravě zelené nechávám hlínu hodně vysušit než zaliju a podle mě jim to prospíva
Po týdnu tu mam fotky kytky povyrostly
PH 6.2
vlhkost 40%-60%
teplota 28C-30C
dal jsem ventilátor blíže k lampě doufám že pomůže
Měl bych začit hnojit ?
Kytky vypadají zdravě zelené nechávám hlínu hodně vysušit než zaliju a podle mě jim to prospíva
s tym zalievaním robíš dobre - rastlinka má rada striedanie fáz "sucho-mokro"
čo sa týka hnojív - ak máš EC meter tak namiešaj roztok tak na EC 0.8
-Kytky už jsou ve svých květináčcích v kterých budou až dokonce
-PH/5.7
-Teplota 25C/28C
-Namontoval jsem odhlučněný sonoflex a svuj účel splnil překvapivě dobře už nic moc neslyším.
-Dále jsem přidělal dva hurikány který mi pomohli snížit teplotu o takové 3 stupně čili ideální
-dneska první dávka hnojiva Biobizz grow 2ml/1l
vlhkost neřeším nemam ji jak vytvářet (max 2-3 postříkám v průběhu dne) tak snad to nebude mit nějak velký negativní dopad na kytky
-Tak cca za 3-5 dní bych je rád zaštípnul.Jestli má někdo lepší napád kdy tak napište
Hello Main Freunds je 20 den růstu -PH/5.7
-teplota 26C/30C
-Listy na některých kytkách jsou takový zvadlý(mi připadají)
-Dneska jsem zaštípnul všechny kytky a pořádně zalil možná jsou zvadlý z toho že jsem je 3 dny nezalil
-Chtěl bych se zeptat kdy přepnout na květ?Do teď jsem měl jen automaty v boxu a nevim v jaký výšce se přepíná (připomínám nejsou to klony takže to asi bude jinak ?! )
-Připadá mi že ventilátor na to jak je silný to moc nezvládá.Je tam někdy až 28-29C přitom je zima a jede na plný výkon nevím co budu teda dělat až nastane léto a bude venku 35C
-Od naklíčení už je to 20 dní co řikáte kdy mam přepnout ?
-Na závěr dobrá zpráva.Uběhlo 10 hodin od zalití a listy na kytkách se zase tyčí nahoru
pro příště musim více zalévat
Nemáš moc nízký PHáčko? Teda jestli takhle jedeš už dýl a uspěšně tak nic,já ho mám kolem 6,1 až 6,3 v růstu, Jestlí máš peníze tak si kup ultrazvukovou zvlhčovačku, zabiješ dvě mouchy jednou ranou,zdvihneš vlhkost a snížíš teplotu,zaručeně min. o dva stupně....
Původní příspěvek od Lavezzi -Připadá mi že ventilátor na to jak je silný to moc nezvládá.Je tam někdy až 28-29C přitom je zima a jede na plný výkon nevím co budu teda dělat až nastane léto a bude venku 35C
To je zvláštní... já mam taky podobný teploty, teď teda 26-27 s otevřenym oknem, svítim přes den. To mam ale obyč TT125 který je skoro 2x slabší (280m3). Nemam na něm ale pacháč, s tim je tam větší horko.
Zkus přenastavit ofuky, aby vzduch líp cirkuloval a šel pokud možno zdola nahoru, taky mi (TROŠIČKU) pomohl ofuk přímo na výbojku a z druhý strany stínítka hned odtah... mě taky trvalo chvíli než sem našel optimální rozmístění ofuků.
Chtěl sem koupit něco podobnýho co máš ty na odtah místo toho slabýho TT, ale když to tak čtu, radši koupim nějakou silnou zaboxovanou ulitu abych neutratil 5-6 tisíc a rozdíl nakonec minimální.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik