Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od mumuk Nebudou o nic horší než semena která můžeš koupit zde na bazaru od členu
az na to ze v bazaru nikdo nechce 590 kc za 10 semen...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
"naše semena jsou tak cenově příznivá díky tomu, že nabízíme pouze úzký výběr osvědčených odrůd za příjemné ceny a nespecializujeme se již na další seedbanky. Semena jsou vyšlechtěna z holandské genetiky a zaručují vysokou procentualitu klíčivosti. Cena samozřejmě na kvalitu vliv nemá. Pokud máte další dotazy, neváhejte mě kontaktovat."
[QUOTE]Původní příspěvek od carlos az na to ze v bazaru nikdo nechce 590 kc za 10 semen... [/QUOTE
No to Jo ale už jsem tady viděl semínka za 40 Kč tak tak jsou o 190 drahši
Osobně snimy skušenost nemam ale jel jsem od Naturalu c99, WR a mužů říct že nebyli o nic horší než origo teda c99 jsem měl od female seeds a ne broth. Grim a od Naturalu nebyli horší
Ale i tak.. nebylo by lepší koupit 10 a klonovat?)
A jestli vyklíčilo 49 z 50, co jsi používal za techniku při klíčení ?
A bylo to originál barneys farm balení, nebo "amatérský" balení ?