Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
z hlíny jsem se odhodlal do hydra. Vyrobil jsem si systémek, který si myslím může pěkně fungovat, když bych bylo vše jak má. Ale není a nevím proč
Prckové nevypadají nejlépe a já prostě nevím čím to může být. Proto bych rád požádal o radu, co udělat aby se to zlepšilo.
PH udržuji na 5.7 a drží se.
Možná mám rozbitý EC metr, který je zkalibrovaný ale ukazuje jiné hodnoty než by podle Canny měly být.
Celkem má systém 100 l, čistě to jedu ve vodě. Mám silnou vzduchovou pumpu. Teplota i vlhkost OK. 2x 250w (el. předřadník na min.)
Vstupní EC podle EC metru je 0.2. Když dám Canna Aqua 110ml A + 110ml B tak mi EC vyskočí na 0.5 ( jen o 0.3) Podle tabulek Canny to ale má být tak 0.7 až 0.8 EC. Používám ten keramzit od Canny s tím neutrálním PH (nejsem začátečník, dopředu píšu že: hnojvo před užitím promýcháno, nepřed A a promýchat potom B a prmýchat, mám výkonnou cirkulaci, a tak dále a i po promýchání mi to ukazuje tyto hodnoty) Všechno bylo pěkně vymytý a v čistém prostředí fakt jsem si dal záležet. Technicky to je OK.
Každopádně jsem se dočetl že se má používat tak třetina hnojiv oproti normálu. nevím, zda jsem ty řízky moc nepřesolil. Ale když se kouknu na tabulku Canny - http://www.canna-cz.com/growguide mělo by to být snad ok. Jenže není.
Buďto mi nefunguje EC metr, to čert vem, nebo nesedí tabulka Canny. Nebo jsem 2x po sobě koupil špatný hnojivo, což si nemyslím.
Co myslíte? V čem dělám chybu? Moc hnojím, nebo málo? Jsou ty hodnoty co ukazuje EC metr reálný? Řešil jsem to i na Cannafestu s lidmi od Canny a ty mi říkali že ty hondnoty z tabulky jsou 100% přesný. Že mám něco špatně, jenže co?
Ale na to srát. Důležitý teď je, proč kytičky očividně strádají.
Čau taky jedu Canna Aqua a dle mého pokud máš vstupní ec 0.2 tak by jsi měl na 100l dávat 139A +139B a to je ec 0.7-0.9 každopádně jim přidej vypadají že potřebují víc ec 0.5 je málo.
nemas zac ale rikam ted bych to tak tyden pomalu zvysoval na 1.1 a tak to drzel porad az do kvetu a po prepnuti zvys jeste na 1.5-1.6 vic bych nedaval vsak ale uvidis sam jak se to bude chovat zatim at se dari nadale sleduju
Ne podle tabulek nejedu ty jsou pouze orientační řídím se podle ec a teď jedu vNeptune DWC 36 bubbleru a mám tam asi tejden staré prcky a ec mám 0.9 a žádnej problém.
Příliš moc světla a málo kořenů. S EC to nemělo nic společnýho.
Ty kořeny se nejdřív musej dostat do kýble.
Měl by jsi mít zvedlou hladinu vody až do čtvrtky košíku.
Jinak když koukám na ten jejich grow calc ... tak ono 400ml RHIZOTONIC asi udělá svoje s EC.
And I'm stoned!
Naposledy upravil Negative Creep 15-11-2015 v 20:47 PM
Když máš hydro, tak to neznamená že bys nemohl dávat výživu i přes listy. Právě tak já testuji v čem je problém. Vezmu jeden stonek, zbytek kytky zakryju a pomocí rozpračovače s namíchanou zálivkou otestuji, co co ten stonek udělá třeba na větší množství nějakého mikroprvku, nebo třeba více hnojek. Navíc přes list to kytka získá téměř okamžitě a nemusí to cestovat dlouhou dobu přes kořeny a stonek. A výhodu to také má v tom, že když to netrefím a kytce dám něco co se jí nelíbí, tak je tím ovlivněn jen kus a ne celá kytka.
Já ale nevím, co čekáš, když nemáš kořeny v kýblech...
Musíš to krmit přiměřene do tý RW kostky a čekat na kořeny...
Nedostatek co se projevuje na listech je v tuhle chvíli vedlejší...