Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam dotaz - rostou me 2 samice - asi 60-70 cm, vedle nich samec (kteryho zitra trham . Samec zacal hazet kvety (bobule) asi pred 4 dny. Samice jsou jeste bez kvetu. Zatim jsem samice nezastrihoval, chtel jsem se zeptat jestli to neni ptakovina je v tehle dobe zastrihovat. Dik moc za info!
No ja uz na to seru. Naposledy sem zastrih pred tydnem a jedna z kyti uz mela nasazeno na palicky, tak tu sem nechal. Jinak ostatni jeste spinkaj. Pokud nekwetou...no ja uz bych to raci nechal.
Ja by som to uz nestrihal, podla mna to uz nenarastie tak ako by malo, teda do urcitej miery zalezi aj na genetike (idica/sativa) ak je to indica tak urcite nie, ak je to sativa tak mozno ano, ale ja by som to nerobil ...
Kytkam ( 3 samicky) uz zacaly rust palice takze uz to necham bejt, i tak to bude urcite mazec bo moc posilily a pekne se vytahli - diky desti a slunci!!!A hnojivu...
At se vam dari a roste!
já bych jednu preventivně zastřih... pro zkoušku! (určitě tim nic nestratíš)
mně předminulej rok někdo uštíp asi půlku vrcholový palice, já pak kytku přesadil a ta palice vyrostla (se rozdvojila - ale zůstala na sebe nalepená) a byla velká jako pěst: strašný monstrum a slepenec pryskyřice, květů a listů (a na podzim fakt brutálně zfialověla!)
to: koles :=> jasne, napisu, jak uz jsem rekl - mam 3 kytky, 2 jsem nechal a tu nejmensi stipl FIM... az z toho budu chytrejsi tak dam vedet co a jak...
Tak POzOOOR odpovim vam na vaši otazku :::udelal sem takovej pokus protoze me zajimalo jak to je s tim strihanim esi to pak dela veci palicky nebo jak to je. vybral sem si na svy kyti 2 stejny vetve- se stejne velkyma palickama.na jedny sem ostrihal fsechny listy a na druhy sem fsechny nechal. a vysledek?? ta co ma listy tak ma o dost vetsi palicky a ta co sem ju vostrihal ma takovy chaby. tagze z tutoho pokusu plyne ze moc nestrihat. ja striham listky jenom dy s nak brani slunicku aby proniklo k nize polozenym palickam. tak pa