Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak je skoro konec týdne a žádná změna kytku stříkám novozirem je to proti plísním a skvrnitosti taky jsem jí přesadil a pořád nic tak to vypadá že oní příjdu ještě čekám na jednoho mičurince tak snad poradí určitě pak jdám vědět
tak mičurinec poradil je to rez plísen která se vyskytuje především na růžích boj sní je na dlouho a hodně napadená kytka nemá téměř šanci já jsem koupil BAYCOR-25WP je to lepší ale když si koupíš něco lepšího teda jestli něco je tak boj stouhle kurvou bude snaší tak zdar
No, ona už to asi vážně nedá a resuscitaci jsem vzdal, když nepomohlo přesazení ... Ale díky ti za snahu, kdybych narazil na nějakej tráhák, dám vědět. Ještě jednou dík a bye
tak jsem konečně přišel jak na tu rez je to brutální ale ůčelné prostě se otrhají všechny napadené listy když by náhodou ten list byl nepostradatelný tak se ostřihne jen část a pak jen stříkat bayconrem o jednu kytku jsem přišel ale 6 jsem zachránil takže to funguje zdar