Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte,jedu IN je to neco kolem 9 tydnu,osazeni Shark Shook,Agent Orange a myslim ,ze jsem u konce,ale palice dal rostou,nektre jsou nahledle ale nektere jsou stale bile,jsem z toho jelen,nejak bych to pokosil,ale jste tu s vice zkusenostmi,proto vas prosim o radu,nevypsaval jsem dale setup ani nic,jde mi jen o to jak to vidite,predem vam panove dekuji
Mimochodem jse omlouvam,ze jsem to nedal do danneho temata,kdy sklidit,ale sla mi tam jen 1 fotka
pridal jsem jen jednu pokud nekdo zareaguje ykusim pridat dalsi,5 fotek mi to nepobralo,aktualne mi jde o to ze nektere spodky jsou zhnedle ale vrhchni, TOPy nikoliv,jak spodky,coz mi prijde divne,dik za rady ....