Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hledám radu ve vašich řadách. Už jsem trochu googloval a našel nějaké obchody, ale v žádné nebyl širší výběr zkumavek(nebo jsem nenašel všechny obchody)
Chci zkumavku s dírkou na plyn na dně. nejlépe mezi 20-30cm s pevnějšího skla. Díval jsem se přes google na nějaké výtvory tady na g., ale nejvíc se mi pořád líbí tohle provedení. Možná to nebude nejlevnější, to už v tomto případě nebude hrát roli.
Pokud tedy víte o nějakém e-shopu, hoďte mi tu odkaz. Díky moc
Nechapu k cemu zkumavku ze skla, prodavaj i plastovy honey bee oil extrtor za 400-500kc, nebo muzes zkusit pouzit ty zkumvky do kzterejch lejou panaky jegra na akcich, sice je to plast ale uccel to splni imho
Fanatik: Jestli si najdeš kontakt na někoho ochotnýho ve sklárně,tak se vyplatí pořídit si trubku o pro tebe optimálním průměru a tu si pak nechat vytáhnout do špičky kam prdneš ventil. (Jestli jsou schopný tohle udělat v běžným městským sklenářství nevím,můžeš se optat.)
Náhoda je příjemný polštář k odpočinku pro všechny,kteří by chtěli vše to božské,naplněné smyslem a ukazující cíl,z kosmu vyloučit,a to ve prospěch jalové myšlenky,že vesmír postrádá účelné uspořádání a že vznikl sám ze sebe. H.FRITSCHE