Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dostal jsem malý nápad udělat listečky/vizitky s informacemi o konopí, které bych dával na různá veřejná místa, kde by si toho lidí všimli a dostali to do podvědomí.
Myslíte, že je to dobrý nápad co se týče zákona a případných problémů?
Mám zatím navrhnutý jednoduchý layout s odkazy na stránky o konopí. Otázka jen, jestli je korekní udávat odkazy o konopí, zda je to etické vůči vlastníkům jednotlivých webu...? aby se nedostali do nějakých problémů či tak ale jde jen o předávání informací, ne návádění k "nezákoným praktikám", takže by to snad mělo být v pohodě.
Pokud by ten nápad měl podle Vás smysl, jaké odkazy na stránky s informacemi by jste použili krom těch mých co jsem použil?
Změnili by jste na vzhledu či textu něco?
Podle mého soudu dnes už pěstuje asi tak třetina republiky. Je potřeba dosáhnout legalizace. Holt se musí počkat na to, až chytnou nějakého vysokého funkcionáře, nejlépe předsedu strany s pěstebním boxem.
Já myslím že u nás to si na tu legalizací ještě počkáme. Ale pravdou je že tráva je v podvědomí lidí. Alespoň v mém okolí kouří trávu každý 3. nebo 4. člověk do 40ti let. Na trávu si všichni zvykli. Kouří se na zahrádkách, v hospodách, na koupalištích, dokonce je přehlížená samotnými policisty. (neplatí za volantem. Mám hodně známých bez řidičáků)
Zdravím!
Ten Grower.cz určitě vynech.
Kam se s tímto odkazem dostanou? http://grower.cz
No a Grower forum je anonymní,uzavřené forum s placenou registrací.
Však uvidíš,až jak se vyjádří carlos.