Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Určitě budu sledovat, ale jaký je důvod pěstovat v boxu autoflower kytky? Doufám že i ostatní bude odpověď zajímat, protože obecný úzus je, že v boxu, kde jde změnou fotoperiody regulovat kvetení, je lepší mít běžné fotoperiodické kytky.
já vím zkrátka první pěst se mi nepovedl s fotoperiodou a a ted jedu 3.kolo s autama vim že prodělávám ale prostě důvod neni mam nakoupený auto semena a chci je spotřebovat
hnojivo: 3ml/l grow
1ml/l bloom (trošku snad nevadí)
ak-47 a 1x blue berry náznaky květu
asi 6 blueberry je ale malých takže nevim jestli přepnout na květ nebo ještě počkat poradte
-teplota klesla na přijatelných 28C přes noc 22-24C
-vlhkost 50%
nevypadá to vůbec špatně
napište prosím kdyžtak rady které by pomohli děkuju
Když kvetou, tak dej květovou, to dá rozum. Akorát mi nejde na rozum že autoflower přepnul na květ tak rychle. No možná máš pravdu, nijak to nevylučuji.
Zdravím, opět jsem něco nafotil a přinášim informace co se děje dál
-kytky po pár dnech postupujou hezky některé povyrostly jiné už čistě kvetou a jedou dál
hnojim:3-4 ml grow, 3-4 bloom, 2-3 ml top max
teplota 25-28C
vlhkost tak 50%
prostor se hezky zaplnil
250w nemůžu si stěžovat v 1x1 to s ní jde v pohodě