Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím všechny mám problém potřebuju poradit rozjíždím indoor a potřeboval bych poradit
kromě 250 W sodíkovky s barevným spektrem 5000 K a přeřadníku zapalovače atd.
nemám nic a chtěl bych poradit s výběrem homeboxu, nebo dark roomu a všemu dalšímu co budu potřebovat abych to rozjel
poměr cena/výkon je důležitý http://www.growshop.cz/katalog/deta...--145x145x140cm
zaujal mne tento darkroom a chtěl bych něco s přibližnou velikostí 100 x 100 x 200
zvládne to ta 250sátka nebo budu potřebovat větší vatáž ?
finanční zdroje 10000 max.
děkuji za odpovědi
Naposledy upravil high střela 01-08-2015 v 16:47 PM
zdravím všechny pěstitele byl by někdo tak moc hodný a pomohl mi ?
chci začít pěstovat indoor a kromě osvětlení 250 w sodíkovku philips 5000 K
nemám nic a chtěl bych vědět co dalšího potřebuji k tomu abych to rojel
hodně důležitý je pro mě poměr cena / výkon
chtěl bych grow asi 1OO X 1OO X 2OO
Původní příspěvek od high střela zdravím všechny mám problém potřebuju poradit rozjíždím indoor a potřeboval bych poradit
kromě 250 W sodíkovky s barevným spektrem 5000 K a přeřadníku zapalovače atd.
nemám nic a chtěl bych poradit s výběrem homeboxu, nebo dark roomu a všemu dalšímu co budu potřebovat abych to rozjel
poměr cena/výkon je důležitý http://www.growshop.cz/katalog/deta...--145x145x140cm
zaujal mne tento darkroom a chtěl bych něco s přibližnou velikostí 100 x 100 x 200
zvládne to ta 250sátka nebo budu potřebovat větší vatáž ?
finanční zdroje 10000 max.
děkuji za odpovědi
Zdravím
Na 100x100 aspoň 400w.Za 10 000 pořídíš slušnej komplet i s květináčema a substrátem.Jenom složíš a jedeš.Projeď net a určitě něco najdeš.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Z me zkusenosti ti doporucim homebox pro tebe Q100. Mam jej doma a sem z nej nadsney. Robustni tycky, spousta vychytavek jen skoda ze je krapet drahzsi ale tak co stejne ho nemas na 1-2 rundy ale na dlouho.