Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, na jaře jsem něco sadil 2 automaty, buhužel mi je ukradli, před sklizní
Rád bych si něco zasadíl ještě teď. S kterou odrudou máte nejlepší zkušenost a mohl bych ji sklidit co nejrychleji? ps: má to ještě cenu sadit pro outdoor?.
Předem děkuji za odpověď.
Obávám se že už je na outdoor hodně pozdě. Hledej nějaký rychlíky, co jsou za 2,5 měsíce hotové. Nějaké třeba TAO Micron nebo podobné záležitosti.
Každopádně je třeba též počítat s tím že pokud bude špatné počasí tak v nejhorším to bude dozrávat doma u okna, aby to venku nechytlo plíseň.
Ahoj já měl fair seeds af mix - 5 semínek za tři sta a maximální spokojenost. Sázel sem koncem května a jedna kytička se už houpe, druhé dávám max. týden.