Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam za to, že změna hnojiva z rustu na kvet je postupna z duvodu menšího šoku pro kyti. Dočetl jsem se že rychlá zmena muze zbusobit i zmenu pohlavi. Proto davam na rust postupne ,podle vyrobce, od nejmensich davek po maximalni, se zacatkem kvetu uberu dil rustovyho a misto nej dam dil kvetovyho, po chvili odeberu dva dily za dva a tak dal az jsem jen na hnojivu na kvet.
Jináč moc pekny, fesne se ti to zacina kulatit
Myslím že z toho děláte pěknou vědu :-) Zejména pokud se jede v hlíně, tak je přechod mezi hnojením růst-květ o tom, že jeden den přestanu hnojit na růst (obvykle pár dní po tom, co vidím první květy) a po proplachu začnu hnojit na květ. Když přechod na jiné hnojivo nedělá problém u hydroponie, kde není pufrovací účinek hlíny, tak proč by měl být problém v hlíně? A to složení hnojiv se moc neliší. Pro růst je NPK třeba 10-5-5 a pro růst 5-12-10 nebo podobně. Je zajímavé že neexistuje nějaká přesná norma na poměr živin. Někdo doporučuje na květ 5-10-15 a jiný zase píše v moudré knize 5-15-10. Naštěstí fosforem moc přehnojit nejde, takže je to asi jedno. A draslík se spotřebuje na zesílení stonku.
Zdravím
Tak toto vypráskat a postřílet takový zmrdy.
Beztak to byl nějakej rádoby kamarád.Soucítím s tebou tohle mě uplně vytáčí.Všechny čorky pověsit
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky