Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím všechny po delší době a vítám Vás u mého třetího kola v improvizovaném boxu.
growbox má rozměry cca 110 x 80 x 90 cm. Svítím úsporkami 125W, mám tam dvě. Ventilátor 125 mm, VKO -185m3/h. Přítah pasivní. zvlhčovač + hydro/teploměr
hnojiva - PLAGRON - terra grow/bloom, power roots, pure enzym, green sensation.
substrát - PLAGRON royalmix
model - shark shock od Prashiwa, kterému tímto děkuji, jsem nadmíru spokojen
díky za K+, jsem rád že se líbí přihazuju nějaký foto. Fotky za tmy jsou z cca 10. dne květu, hned naložim další Jinak kytkám se daří skvěle, v tomhle týdnu jsme dal pryč zvlhčovač, už si tam sami udržují vlhkost kolem 50%, odtah i větrák jedou nonstop ofc.
21. den květu. vše vypadá ok, teplota se ale blíží 30 a někdy když je venku horko, přesáhne i 30... nevím jak si s tím poradit, ale kytky nevypadaj že jím to nějak vadí, takže to asi řešit nebudu... je to přece jen pslení pěst v tomto boxu.. do budoucna to bude vyřešený asi cooltubem..