sWei
Stálý Člen
![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif) ![Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská Karma uživatele sWei - 58% Pěstitelská](images/karmagood.gif)
![](http://grower.cz/avatars/32223-1343555146.gif)
|
12/12 na automaty je na prd, výnos bude mizernej nemluvě o kvalitě, nejlépe na ně po celou dobu svítit 20/4 ale stačí jim i 18/6 taky sem je takhle jela a bylo to slušný, jen prostě mi to přijde cenově nevýhodný protože za prvé zaplatím víc za proud a za druhé potřebuješ mnohem více rostlin na zaplnění prostoru, já je jela protože sem jela micro grow, do velkýho prostoru se to prostě nevyplatí je lepší koupit kvalitní řezy který budeš mít na růstu maximálně 3 týdny .... tím je to i ekonomičtější, o tom zastřihávání lidi sou spíš proti ale já s tím mám kladný zkušenosti , 150g na kytku není nesmysl pokud má perfektní podmínky ..... kdybys chtěl vědět něco víc napiš mi soukromou zprávu
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
Můj microgrow 40w (hotovo) , Můj 2. microgrow , Outdoor 2012 , Kalfas grow 200w CFL , 3. Micro 72w , Balkon 2014 , Balkon 2016
Homebox 30x30x60cm 55w , Led 164w 60x30x80 , Micro 55w CFL + 70w HPS 2019 (Aktuální)
|