Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravín Growery.
Chystám se pěstovat Autoflowering kytky na balkoňe. Chci se zeptat jestli je pro dvě kytky dostačující 10l kýbl. Nemám moc velký balkon a tudíš tím chci vyřešit prostorový problém. Někde jsem četl že je možné dát dvě kytky do jednoho květníku. Tak díky moc za rady a případně Vaše osobní zkušenosti.
jo jo taky jsem to četl spíš se mi jednalo o to zda-li 10l kýble které mám nachystané budou dostačující.. jinak plánuji samozdřejmě sázet stejné odrůdy do jednoho
kamarád pěstoval v jednom 10l kýblu dvě kytí, různý druhy a naprosto v pohodě... jedinej problém je, že jak sou blízko sebe, byly z nich dá se říct jedna kytka.. Jedna strana krásně hustě navětvená a druhá půlka slabota
SMOKE WEED EVERYDAY!!! 👌👌🙆🌿
A KOMU SE NELENÍ, TOMU SE ZELENÍ 🐒