Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak jsem sliboval v mým druhým tématu, nahazuju fotky z kola, kdy jsem jel v lkovým boxu (120 x 120 x 200 cm) a svítil jsem 600w HPS. K této vatáži bych se chtěl vrátit, nebo aspon 400w, když bude prostor na box v boxu jsem měl 5 ks 40 litrovejch kýblů, v každým kýblu jedna kytička fotek bohužel moc nemám, dokumentovat jsem to začal až v několikátým týdnu květu. Hnojili jsme to hnojivama Advanced Nutrient nebo jak se to píše, ve vodě jsem s nima byl spokojenej, v půdě už to tak slavný nebylo, tam se mi víc osvědčil Plagron.
v pozadí jsou vidět vršky plastovejch kýblů, na nich potom stáli cca poloviční kytky v půdě