Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdárek
Tak tenhle model se na ven moc nehodí.Dozrát to může,ale hodně záleží jak ti vyjde počasí.Hlavně září říjen.
A jestli máš třeba skleník tak to je taky o něčem jiným.Na tvým místě bych zatemňoval a máš vyhráno.
Ať se daří.Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
..to si fakt myslis ze ti tu nekdo naserviruje navod od a po z ako to mas vypestovat? co tak trocha hledat/studovat rozne temata?
fajn zacatek mas tu: http://grower.cz/pestovani/navody/?
Ja ho minulej rok dojel jedno pheno zeleny, tvrdy jak lampa, vune po hov.ech a druhy pheno mekci do fialova, vune po citrusech.. skkizeno nekdy v pulce rijna skoro bez plisne, pestovano v kvetinaci.. kazdopadne jak rikaj kolegove zatemnuj kdyz mas cas a budes spokojen
Já ho pěstuju už třetím rokem a má problémy s dozráváním. Nesmí se nechat přerůst do obřích rozměrů, to se s ním pak nedomluvíš. Další věc na kterou bacha je plíseň, ale to všechno bude až na podzim. Teď to nech zesílit, třeba na balkon nebo někam kde fouká, a v květnu šup s tím ven.
Dostal jsem ho jako bonus k critical cheese. Tak se těšim, co z něj bude. Teď je mu tejden a zda se mi, jako dost vitální kyti. Klíčivost blesková (asi dvanáct hodin a za dva dny už se na mě smál z jiffy.