Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čaute, mohl by mi prosím někdo poradit jak zapojit tento termostat? Díky google překladači jsem se dozvěděl jen pár informací a nejsem si zcela jist že půjde zapojit pro topení do boxu na "noc"..
Čau, bojím se, že samotný použít nepůjde (funguje přesně naopak, než by bylo třeba). Ale dalo by se no vyřešit NC reléčkem.
Jednoduší ale asi bude koupit obyčejný termostat.
Aha, tak vám teda děkuji, napsali jste přesně to, čeho jsem se obával..
Kdyby jste teda někdo o tento druh termostatu měl zajem mám 2ks..
to Mac: Prosím mohl by jsi mi jen naznačit co je to u nich za čidlo? (termobikov)
Nejraději bych měl čidlo na kablu abych jej mohl umístit kde chci, šlo by tam popřípadě přendat?
Může být tento termostat použit pro elektrický radiátor?
odpověd:
ano, termostatem můžete spínat i elektrický radiátor max. do 10 A. Nevím k jakému účelu hodláte termostat použít, ale jedná se provedení na DIN lištu např. rozvaděče a teplota je snímána v těle přístroje. Z tohoto důvodu není termostat příliš vhodný pro regulaci teploty v místnosti.
Tudíž.. Je možno ho překopat na kabel? Abych mohl kabel umístit někde na tyčku mezi kytky aby zkrátka nemusel být někde mimo...
Díky!
Jaký má ten radiator výkon nebo příkon ? Já mám tento termostat pro matkarnu ale na odtahu (je pro chlazení s modrým kolečkem) a jede to v pohode a čidlo nepotrebuješ zapijis do nej kabel a ten pak na strane radiatoru dáš jeden na svorku N na radiatoru a druhý na přívodní modrý kabel a je to. Jen napiš ten výkon spočítame to jestli bude stacit 10A .