Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tento thread je založeny na zaklade vyberu tých najvhodnejších modelov pre MicroGrow.
Prikladajte sem vaše skusenosti a typy pre správny výber.
Dúfam že sa to tu aspoň trochu naplni.
Pokial podobný thread už existuje, poprosím link a tento zmazať.
Hoj ja pestujem tiež micro. Ja si myslím, že bude dobré AK-47. Potom ho len zastrihneš ešte v rastovej fáze (keď bude optimálne veľký) a máš to. Bude ti pekne košatieť takže nepôjde do výšky ale do šírky. Myslím, že to bude akurát nato čo chceš!
Jestli můžu říct za mě,tak black domina,zrovna ji jedu pod 80w,střihnul sem jí fimem,pak ještě jednou a pohoda,na výšku ma asi 25 cm a 12 hlavnich vrcholků.
Poučte prosím neznalého - jak se hodí AK47 pro micro, když já ho mám na zahradě a už teď má tak 130 cm? To skutečně jde tak moc zarazit v růstu rychlým přepnutím? A máte je v normálních květináčích nebo v nějaké litrovce?
Původní příspěvek od Mard Poučte prosím neznalého - jak se hodí AK47 pro micro, když já ho mám na zahradě a už teď má tak 130 cm? To skutečně jde tak moc zarazit v růstu rychlým přepnutím? A máte je v normálních květináčích nebo v nějaké litrovce?
Jedná se o kombinaci několika faktorů, které dělají zvolený model ukočírovatelný (netýká se jen AK47) Krátká doba růstu, menší pěstební nádoby, různé trénovací techniky (stříhání, ohýbání, scrog apod.)
Samozřejmě když je kytka venku na slunci, má dlouhou dobu na růstu (květen-srpen ~ 4 měsce), dostatek kvalitní zeminy a dostatečnou závlahu... tak naroste indiky 150 cm i víc, sativy 2+ metru
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Původní příspěvek od Mard Poučte prosím neznalého - jak se hodí AK47 pro micro, když já ho mám na zahradě a už teď má tak 130 cm? To skutečně jde tak moc zarazit v růstu rychlým přepnutím? A máte je v normálních květináčích nebo v nějaké litrovce?
Nemozes predsa porovnavat kvetinku out a tu ktora je v micro boxe.
Samozrejme ze je v mensom kvetinaci lebo do malej skrine nenapraces 10l kybel.
Ohybanim sa mi dari drzat moju AK47 okolo 25cm vysoku 55cm aj s kvetinacom, 10 havnych vrcholov bez jedineho zastrihnutia.