Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj chci si jen tak z nudy rozjet microgrow a našel jsem tydle úsporky za dobrou cenu a s celkem vysokým poctem lm za tu cenu.
Todle jsou ony: http://www.elfax.cz/175%7C176%7C179...5us-tulip-.html
Můžu je použít ?
Díky za odpovědi.
no prosviti to lip ale ne o tolik aby se to podle me vyplatilo... nejlip udelas kdyz si zalozis thread nekde v galerii mikropestovani a tam uz ti lidi poradej, sem moc nikdo nechodi
Vlákno ještě zakládat nebudu, mám tam ted na zkousku orchidej az dojdou semínka tak mozna. Já bych si tam klidně prdnul i sodík ale chtěl jsem aby me ten box stal co nejméně navíc pod sodíkem to umí každý, pod usporka to je těžší
Původní příspěvek od MISHKA už jí tam chybí jenom polštář =)
abych pravdu řekl tak se tam tedle kvetince moc nedařilo, co jsem se na net díval tak nemá rád až moc světla :/ ale ani teplotu jsem ještě neměl moc v pořádku.Možná ji tam zase hodim až dojedu tohle 1st nano grow