Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zacinam svoj prvy mikro pokus. Momentalne pracujem na stavbe boxu o rozmere 40*40*80. Box bude so sadrokartonu vystuzeny U profily. Vsetek potrebny material mam v robote takze som nemusel investovat ziadne peniaze.
Semienka som objednal od clena G timu, uz len cakam kedy dorazia ku mne. Dufam ze, to postarka stihne do Vianoc.
Svetlo skusim 48w usporku. Este musim doriesit vetranie, privital by som par rad od skusenejsich.
Substrat som kupil v baumaxe na izb. rastliny ph 5 - 6,5, ktory este zmiesam z pieskom a perlitom. Na rast som kupil Kristalon start a na kvet planujem Plagron alga bloom.
To by bolo asi vsetko, zajtra kostru obalim kartonom.
Nechapem preco su foto zle otocene. Idem skusit s rym nieco robit.
No musim este prikupit nejake komponenty, vetraky nemam este vobec kupene ani neviem ake zaobstaram. K tomu svetlu som ti napisal pm, porrebujem trochu poradit. Elektrotechnika je moj velky nepriatel.
Cau, boxik bude v klidu, kdyby byl sirsi bylo by to lepsi. Pokud objednavas seminka, kup tam prosimte tu 125W CFL + hobby stinidlo, jinak to bude vicemene ztrata casu a penez. kdyz koupis 2-3ks 120mm ventilatoru treba ten F12 + 12V 1A trafo (1 vetrak ofuk na lampe, 1 odtah, 1 ofuk zespodu (pritah - neni uplne nutne) tak to krasne uvetras, nezapomen na teplo/vlhko merak (meteostanice) atd. No at se dari !!! :-)
s tím zavíraním to nebude uplně jednoduchý udělat to tak,aby neprosvítalo,mám podobnou bednu,idkyž ne tak precizní :-D a vyřešil jsem to klasickýma západkama na branku :-D...jinak co se světla týče vůbec bych se nbál tam dát 150w cfl,ale záleží co chceš jet ty mno ...do takovýho boxiku myslím ideal 125w rust /150-200w květ..
to znám,taky sem si ten boxik co mám splácnul v práci z toho co sem tu našel,ale tak precizní to nemam :-D vyráběl sem z toho co dům dal jak se řiká každej pes jiná ves :-D
každopádně myslim,že pri tý nizký watáži by se ti vyplatilo ty stěny polepit diamantovou folií,přeci jen to odráží světlo mnohem líp než barva..a jakou cfl si přímo koupil?nejlepší je mít na růst a vzlášť na květ,ale lidi to pěstujou jen pod květovou...schválně mrkni na moje téma hned pář řádků pod tvým jak to pod těma cflkama roste....trošku se u tebe bojím toho rozměru 40x40 je to málo,kolik tam chceš dát kousků?
Pozrel som, pekne ti to rastie. Planujem tiez 4 kvetinace. Na diamontovku mi uz neostali peniaze, hadam dalsie kolo skusim. Objednal som 125 cfl dualku hadam to je dobra volba, len sa bojim ze posta do vianoc nestihne dorucit aj svetlo, vetraky aj semienka. Uz som nedockavy, najradsej by som to uz mal vsetko doma.
Tak ta dualka pokud by sla vymenit za red bylo by to rozumne, podivej se na srovnani CFL red a CFL dual. Redka je jasna volba, ty dualky nemaj moc dobry reference.
ty vetraky mas v pohode jsou tichy a docela vykony taky jeden mam a nemuzu si stezovat minule mi chladil 150 hps a slo to....na dualku se vyprdni,sam sem ji netestoval ale je to spis tak na orchideje rekl bych...
zda se mi ze si pouzil obyc sadros? ne ten zelenj proti vhkosti ten je urcite vhodnejsi a foli do takovyho boxiku kdyz uch bych kupoval skusi bych orcu. na ten boxik rozdil v cene nebude takovej a videl sem ze okem je videt vic svetla nez v klasickym stribrnym stanu prezentovali to na kanaci.