Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, tak přemýšlím a není mi to zcela jasné. Budu moc moc rád za objasnění, jak správně použít tyto dvě metody a je li to vůbec možné. Hledal jsem, ale nikde jsem se o tom nedočetl, ale logicky si myslím, že by to neměl být problém.
Moje představa. Rostlinku pěstovat a zastřihnout nad 4 patrem = 8 větví. Během toho použít LST a větve vyvazovat, aby bylo 8 rovnoměrných TOPŮ. Až budou topy dost velké, nasadit síťku, cca 30 cm nad medium a povytahovat nad síť.
Myslíte, že je to takhle OK ? Dalo by se něco udělat lépe ?
Lepsi urco ze rizku... Bo seminka ty prvni tri patra maj nahusteny ,,, kdezto po uchyceni klonu stahujes kytku dolu a zastrihnes a mas 8 vetvy co si hrajou na centrali
Dík za odpověď. Mi to nevadí, že ty patra jsou nahuštěné, ono se to do pár dnů přece roztahá .. to je jediná výhoda řízků při LST ? Vždyť 8 větví budu mít i ze semínka, když zastřihnu nad 4. patrem. Možná mě napadá ještě, že řízek dělá patra na přeskačku 1-1-1-1, kdežto ze semínka vždy větve 2-2 ..
kdezto po uchyceni klonu stahujes kytku dolu a zastrihnes a mas 8 vetvy co si hrajou na centrali ... stejně tak ze semínka přece ...