Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak hodně štěstí a úspěchů vítám tě konečně mi tu přibyla další baba připadám si tu osamělá , rozepiš se v čem a jak chceš pěstovat, jaké zvolíš světlo nebo jen přírodu?
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
ak tedy,
mám fibromyalgii, již 10 let a k tomu mi teď diagnostikovali colitis ulcerosa. Ti, kteří tyto nemoci mají či znají, asi tuší jak mi je. Je to hrůza. Nemůžu vůbec nic dělat a kvalita mého života je nula. Takže jsem se rozhodla, že nebudu brát všechny ty prášky, co mi předepsali a zkusím cannabis. A pěstuji indoor, první kolo. Nakoupila jsem knihy a další věci potřebné k pěstování a už se mi tam zelenají tři rostlinky. Tak za měsíc bude sklizeň. Je to věda a na začátku to byla docela honička. Ale teď se ty rostlinky pěkně obsypaly a nyní přemýšlím, jaký produkt z nich mám udělat. Bohužel nekouřím a raději bych něco přímo na mé potíže což znamená asi čípky a ze zbytku mast. Vkládám do mých holčiček mnoho nadějí. Každé ráno je chodím zdravit a ony prosperují. Ale jak tak koukám mám co zlepšovat. Je tu spousta informací a vychytávek. Skvělé. Díky. Přeji všem pěkný večer.