Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau, budu sledovat. Budeš hnojit s Biotabs v čistém kokosu? Ty ofuky nemusí směřovat přímo na malé, myslím, že když namíříš mezi výbojku a vršky, tak lépe zabráníš přehřívání vršků a zároveň promícháš vzduch v boxíku , silnější foukání na rostlinky někdy rostlinkám vadí.
jsou to tipové z GREENHOUSE SEEDS a zapiš si za uši že měřit PH EC je třeba to co dostaneš se dává 10 gramu na 10 litru vody a a je to vymáklý v destilce na EC 1,6 takže když ti poteče z kohoutu ec 0,5 a dotoho navalíš tohle tak je vám asi všem jasny co se stane ,,,a používá se jeden produkt ne jedna složka .. ty sou potřeba všechny.. mám s tím tady odjetý kolo měl sem powder feeding hybrid a jel sem Jack Herer.. ted testuju pure indica - Kalashnikova ta zase žere mostly indica ted to prejmenovali na short flowering až dojedu přijde PF MOSTLY SATIVA to nejlepší na konec mužu to všem doporučit semena od nich valí všechny vynos super a hnojiva pecka nemusíš se srat s oteviranim tri lahvi a furt menit slozeni ale ec metr je určitě dobrej mit po ruce aspoň si zjistit co ti doma tece ,,,,
to dirty:link not found chyba 404,to je fuck postaci mi videt to tu u tebe...ja ted na kvet presel po par kolech z plagronu na biocannu,uvidim jak to bude vypadat,prave premyslim na pristi kolo o uplne jinych hnojich...
to nokian:
no nevim green house sel pekne do pice se semenama,nic neni dobre stabilizovany,z deseti seminek je 6 phen,kdyz uz teda neco vyroste tak to neni zadna slava...tot muj nazor...jinak ten powder feeding je o necem jinym...kamos odjel taky nejaky kolo na te indice a nebylo to vubec spatny...premyslim ze to koupim na matky,myslim je spesl pytel na to...
jinak sračky a nadávky na GREENHOUSE SEEDS už nevnímám.... závist nebo to nechápu já mám jenom pozitiva a brácha taky jedeme je už 10 let
kdyby si radši napsal něco hezkyho od dutch passion to sou teprve mrdky
jsou to tipové z GREENHOUSE SEEDS a zapiš si za uši že měřit PH EC je třeba to co dostaneš se dává 10 gramu na 10 litru vody a a je to vymáklý v destilce na EC 1,6 takže když ti poteče z kohoutu ec 0,5 a dotoho navalíš tohle tak je vám asi všem jasny co se stane ,,,a používá se jeden produkt ne jedna složka .. ty sou potřeba všechny.. mám s tím tady odjetý kolo měl sem powder feeding hybrid a jel sem Jack Herer.. ted testuju pure indica - Kalashnikova ta zase žere mostly indica ted to prejmenovali na short flowering až dojedu přijde PF MOSTLY SATIVA to nejlepší na konec mužu to všem doporučit semena od nich valí všechny vynos super a hnojiva pecka nemusíš se srat s oteviranim tri lahvi a furt menit slozeni ale ec metr je určitě dobrej mit po ruce aspoň si zjistit co ti doma tece ,,,,
Hele, to hnojivo od GREENHOUSE SEEDS powder feeding je normalni mineralni hnojivo, Biotabs je organicke, to funguje uplne jinak, proto se tam neresi PH a EC , jestli chceš zhruba vysvetlit proc , tak si prostuduj jejich stránky.
Ve zkratce to funguje tak, ze pridane pudni bakterie a houby rozkladaji organicky material a predavaji ziviny rostlinam a prirozene reguluji PH.
Organicke hnojeni je nejkvalitnejsi a uzivatelsky privetivejsi a pro rosliny setrnejsi, nedochazi treba k zasolovani atd
A ta jejich nestabilni kvalita semen je dost znama
Barte přečti si pořádně co se psalo hore stojí tam že u powder feedingu se TAKY nemusí řešit ph a ec jako u biotabs ...... a já říkám že u PF se měřit musí...... co se týče semen každýho názor myslím si že je zbytečně lidi zatracujou a šíří se to jako mor ,,, kámoš na mě GHS jsou jebky a já na něj už si je zkoušel? a on ne ale říká se to ...a tak mi to trošku přijde srandovní asi mám štěstí že mi vždycky přijdou zrovna dobrý semena ale každýho názor toleruju to
Původní příspěvek od nokian Barte přečti si pořádně co se psalo hore stojí tam že u powder feedingu se TAKY nemusí řešit ph a ec jako u biotabs ...... a já říkám že u PF se měřit musí...... co se týče semen každýho názor myslím si že je zbytečně lidi zatracujou a šíří se to jako mor ,,, kámoš na mě GHS jsou jebky a já na něj už si je zkoušel? a on ne ale říká se to ...a tak mi to trošku přijde srandovní asi mám štěstí že mi vždycky přijdou zrovna dobrý semena ale každýho názor toleruju to
Jasný u powder feedingu se to měří , je to klasické minerální hnojivo bez vody. Bylo to trochu nepřehledné, když se u toho pálí :-D
videl sem ty ghs rust u kamosa,mel sharka a este nejakej haze neville asi nebo neco,rikam stalo to pekne za picu asi jak blueberry od dutch kdyz uz chces neco i na ne...samozrejme ze se u kazde banky najde par vzorku co sou top,a par zas uplne na picu...pred x rokama sem mel od green housu cosi venku a bylo to dobry,myslim si ze ten upadek je az v poslednich par letech...od ghs a od mr nice by mela byt vdova ten samej gen,a od mr nice aspon stoji za ty penize...jinak mi prisel dneska s balikem vzorek toho powder feedingu,skoda ze to je long kvet...no a na tym letaku pisou ze dneska uz se to jmenuje jenom grow pro ty matky...