Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau tak jsem se rozhod,,.že si udelam zase nakou pěknou matku.Bude se vybírat z 6 semínek O.G Kush Dinafem Seeds.,.and 6 semen Wappy Paradise Seeds.Vyklíčili všechny až na jeden O.G, zbytek semínek pujde ke kámošovi,., nektery byly víc hluboko tak maj puldenní spoždení, uvydime treba se z toho vyklube neco lepšího než umě... Nejsilnejší kytka potom pujde do DWC bubláku,,. nejspíš tam hodim tu wappu ta je víc do indiky,no uvidíme co vyleze z gangstra
Původní příspěvek od Džejmsn Jsem zvedavej na OG od semínka ..
jinak to mas femky jo?
Nazdar taky jsem na nej zvědavej, všechno femky no.Mam docela strach až udelam první rizek aby nezhermatel.., No ale koukal jsem že matka ze semínka de, ale z fem.řízku už to prej začína blbnout.Kamoš to vyzkouší,on rad delá z rízku matku Ma j eteda pod ledkama ale docela mu to přerusta.
Čus ale jo dáse, ty nejslabší jsem dal pryč ., Dva OG vypadaj slušně, jeden vypada víc do indyky ,.Ten druhej zase víc voní, tak jsem z toho náký zmatenýý .A dvě pěkný Wappy, jedna ta prostření je spomalená přesazováním. Ale až se zase chytne tak je podle mě přeroste.
první dvě foceno v pondelí
třetí fot. focena.dnes
čtvrtá fotka tejden starej venek wdovka s ultimejtem
Zduř.Matky z fem někdo věří někdo ne,ale já v začátcích měl také z fem mámy a s hermatěním jsem se nikdy nesetkal ale neříkám že se to nemůže stát.Jako pokud už si dáš práci ze selekcí tak je na 100% lepší si koupit reguláry a pokud se ti zadaří tak téměř vždy vybereš jedno feno co se ti bude zamlouvat,i následně bude lépe snášet stresování následným ořezem klonů atd,což u fem může vést k degradaci gen materiálu a následným nepěkným změnám v růstu či květu atp. Pokud to máš jen pro sebe tak se dá ta mamka z fem udržovat a pokud se ti nějak zblázní tak to bude jen u tebe,ale pokud to chceš i na zásobování kámošů tak bych doporučil si udělat mamku z regular,budeš mít jistotu že jsi nic neošulil a i lidé co je budou mít tak budou klidnější že mají dobrý vzorek který za to stojí.
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
Podíl regulárů se sice stále zmenšuje, ale podle mě nedojde k situaci, že by nebyly na trhu vůbec. Už proto, že je to vhodná tržní příležitost.. kde je poptávka..
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Tady to pheno je asi šestkrát přeřezany a vim že když ho znova přeříznu ,tak mě vynosove ani kvalitou nezklame.Regulár je zarukou dlouhodobé kvality ,no ale třeba i femky,budou nekdy více stabilnější než jsou ted...
Taky jsem řezal z feminy a hermatění se nekonalo (rok a pul stále dokola) a to navíc z nakvetlého řezu,takže za mě np,ale z reg. semen model bude stabilnější.. kytice vypadají slušně K+ tobě mean!