Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj... Delal sem to trochu ve spechu
Z fotek je zhrejme ze pojedu 6 rostlin.... A ano napalym jim rovnou 600w... Nemel jsem uz penize na dalsi lampu a lepsi predradnik.... Mozna uz ted toho lituju...
Kvetinace mam latkovi 12l ... Snad to neni malo.... Nevim rozdil v pred pestovani v mensich ci hned dat do velkych?
Biobizz: agamic .... Bio heaven....top max.... Biogrow a biobloom... Root juice a fish max
...pripojuju fotku grow Boxu
Uz ted mam problem s poradim jak zapojit filtr a vetrak....
Jak pripojit predradnik k lampe.... Bo kabeli maj jinou barvu (hnedej a modrej drat mam pripojit na bilej nebo cernej... Jedina stejna barva je treti kabel zluto zelenej zemak)
Kdyz to otocim nic tim nevyhori???
Plus jistic mam 25A ,eletriku v medi.... Takze taky by asi nemel bejt problem....
Mno ph metr nemam zadnej a ec metr taky ne....prej biobizz si to pohlida ))
Chystam se ph metr asi koupit abych aspon vedel jakou mam vodu z kouhoutku..
Premejslel jsem o zarivkach .... Ale nebude to mit spatnej vliv na kyti...
Vlhkost: mno to je otazka skusim vymyslet nakej homezvlhcovac typu mokry hadry ....
Jestli bude filtr pred vetrakem nebo za... Jestli mam pres filtr natahovat vzduch nebo foukat
Tak samo sebou že hledám a čtu...však nebráním se radám který mi sem členové napíšou...
Díky za tip s rozprasovacem....
....s tima kelimka nevím nevím zda když to presadim tak využijú celej prostor kvetniku.....
Neporoste to pod tím 600 kilem rychlejs než pod zarivkou?
Pres filtr natahujes a posilas to ven..
Rozhodne je dej do kelimku a pak presad.klido 2* nez je das do 12L.
Urcite si porid PH.
A pod 600 je nedavej,nebud blazen.Pojedou lip pod zarivkou.o100%
Na mokry hadry se vyser,kup zvlhcovacku,jestli nemas prachy,tak popros maminku at Ti pujci.
Taky si porid nejakej ofuk.
V pohode,jj vem 2..ja mel pred x lety 2*zarivky z akvarka jednu bilou a druhou modrou a jak pod tim jelo,svitil jsem na to sice 3tydny,ale kyti v poho lepsi nez pod 600..zase at to nema 10Watu