Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Krouceni okraju listu dovnitr - poradte
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
Autor
Téma 
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 1

Ahoj kluci,

prave jsem se vratil ze zahradky. Pred asi 14 dny jsem nasazel 6 kytek cesky travy. Vytrhal jsem plevel, trochu to pokropil okolo a kochal se.

Ted k problemu: U temer vsech kytek se krouti okraje listu. Neni to moc siroke - jenom okraje. Krouti se to dovnitr a trochu me to znepokojuje. Jinak nic zvlastniho - rostou normalne bez jakychkoliv deformaci, jen ty listy.

Nevite, cim by to mohlo byt?
Nedostatek zivin? Jeste jsem nehnojil (je jim asi mesic) a zem je tady jilovita.

Dik za kazdy help.

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 26-05-2001 v 12:59 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC-Aktiv
Stálý Člen

Karma uživatele THC-Aktiv - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Hele bud v pohode, to nic neni ja mam doma 2 mesice starou kytku a dela mi to taky. Minulej rok jsem mel venku rostlinu a ta mela cely listy jako naruby a jak fungovala

Spoke

Old Post 26-05-2001 v 17:35 PM
THC-Aktiv je offline   Profil uživatele THC-Aktiv   Find more posts by THC-Aktiv   Foto galerie člena THC-Aktiv   Click here to Send THC-Aktiv a Private Message   Add THC-Aktiv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
OK
Stálý Člen

Karma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% PěstitelskáKarma uživatele OK - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Fakt? Tak jo, dik. Asi to bude slunickem :-)
Padalo uz tady neco o nedostatku molybdenu, ale to bylo krouceni ven, ne dovnitr.

Mimochodem, jak to roste Aktive?

-( OK )-
the fractal designed person

Old Post 26-05-2001 v 17:44 PM
OK je offline   Profil uživatele OK   Find more posts by OK   Foto galerie člena OK   Click here to Send OK a Private Message   Add OK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC-Aktiv
Stálý Člen

Karma uživatele THC-Aktiv - 38% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 4

Jo roste to v pohode uz to zacina i vonet a bude to celkem mazec. Jinak ty listy jsou v pohode ne?

Old Post 30-05-2001 v 11:53 AM
THC-Aktiv je offline   Profil uživatele THC-Aktiv   Find more posts by THC-Aktiv   Foto galerie člena THC-Aktiv   Click here to Send THC-Aktiv a Private Message   Add THC-Aktiv to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THeCed
Stálý Člen

Karma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% PěstitelskáKarma uživatele THeCed - 60% Pěstitelská

kroucení... Příspěvek č. 5

Mě se u 2 sazeniček co mám kroutily asi první 2 patra listů, ty vrchní už se nějak našponovaly, takže už to snad bude OK.
Dneska mám smutek kvůli 1 sazeničce, byla by z toho určitě super květina(něco z Holandu), ale protože sem to zřejmě přelil (jel sem na pár dní pryč a bál sem se aby neuschla) a ještě sem ju měl zakrytou zavařovačkou kvuli ptákům (swiňě mě jednu malou uďobli hned nad zemí...), listy nějak zežloutly, začaly schnout; asi zahnily kořeny. Holt chybama se člověk učí, ale toto mě moc mrzí . Kdybyste někdo věděl jak se takovýmto věcem dá nejlíp zabránit...

Zdarec Palec

Kvalita je někdy více - třebas - celý balkon v energitce.

Old Post 01-06-2001 v 15:47 PM
THeCed je offline   Profil uživatele THeCed   Find more posts by THeCed   Foto galerie člena THeCed   Click here to Send THeCed a Private Message   Add THeCed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KLKOV
Stálý Člen

Karma uživatele KLKOV - 100% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 6

No mě to udělali asi čtyři kytky z celýho pole, ale co je dobrá zpráva je to, že se kroutěj jen tak první někdy i druhý patro a pak to přestane a je to v pohodě, můžeš počítat i s tím, že ty pokroucený lístky nejspíš oschnou, ale kytka to přežije já jsem z toho měl taky dost velkej strach, ale je to v pohodě ...

KLKOV

Old Post 24-06-2001 v 19:34 PM
KLKOV je offline   Profil uživatele KLKOV   Find more posts by KLKOV   Foto galerie člena KLKOV   Click here to Send KLKOV a Private Message   Add KLKOV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Julius Caesar
Stálý Člen

Karma uživatele Julius Caesar - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 7

Ja som to mal tiez. Divne bolo, ze som mal v dvoch kvetinacoch, ten isty druh, s tou istou zeminou a s tymi istymi podmienkami, ako jedna, tak aj druha. Po nejakom case to zacalo. Ale iba u jednej. Chvilku som mal z toho tazku hlavu. Ako som tu cital, nebol som sam a tak som to nejako prehryzol. Nic som s tymi rastlinkami nerobil ziadne zachranne akcie a ono to preslo. Tak ako to prislo, tak to aj odislo. Dosial vsak neviem, preco, alebo z coho to vznika, kedze som nemal ako na to dojst, pretoze o obe bolo postarene uplne rovnako... . Urcite sa s tym uz vela ludi stretlo, ale ak niekto vie z coho alebo preco nastava tento jav, dajte prosim vediet...

Old Post 25-06-2001 v 13:33 PM
Julius Caesar je offline   Profil uživatele Julius Caesar   Find more posts by Julius Caesar   Foto galerie člena Julius Caesar   Click here to Send Julius Caesar a Private Message   Add Julius Caesar to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Julius Caesar! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ignácius
Stálý Člen

Karma uživatele Ignácius - 26% Pěstitelská

Stejný případ Příspěvek č. 8

Mám pět kytek - všechny mají stejné podmínky a jedné se začli kroutit vrchní listy, jinak vypadá úplně zdravě. Podle předchozích příspěvků soudím, že je to normální, řešit to nebudu, uvidíme...

Ignácius

Old Post 25-06-2001 v 13:48 PM
Ignácius je offline   Profil uživatele Ignácius   Find more posts by Ignácius   Foto galerie člena Ignácius   Click here to Send Ignácius a Private Message   Add Ignácius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kocikoci
Nový Člen

Karma uživatele kocikoci - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

Ahoj. A co říkáte na tohle? Viděli jste to nikdy. Stejné semena a jedna vyrostla takhle kulatá a zbytek je OK. Dík za odpověď.

Old Post 16-06-2005 v 08:02 AM
kocikoci je offline   Profil uživatele kocikoci   Find more posts by kocikoci   Foto galerie člena kocikoci   Click here to Send kocikoci a Private Message   Add kocikoci to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:40 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu

Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás