Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tedka si nevzpomínam jestli se ty čvonče dávaj dolu nebo nahoru ale tím se logicky nastavuje čas a na boku se hodinyn zapína/vypíná časování jako když chceš aby to furt běželo. Ale tyhle hodiny jsou prakticky nepoužitelný pro jakoukoliv indukční zátěž(tlumivka,přímotop,bojler) protože se kontakty spečou a svítí pořád.Na co je potřebujeeš?na sodík to nejde.
čau lidi přidám svou zkušenost .Teda jako občas se to může stát že se to zpeče, ale rozhodně ne dycky. mám doma podobny hodiny , prostě levny za 99kč použivám je dlouho na 250w občas sem zapnul i 600w a za několik let mi odešli dvoje ,ale jen jedny byli spečený. kámoš je používá na 600w a taky říkal že mu vydržej někdy rok někdy dva
mám stejný z lidlu v akci za 150kč 2 kusy a ten jeden mi bezi na rizkarne (55w) skoro 8 mesic nonstop a to skoro na minutu,coz je u mechanickejch po 15.minutach docela kotel.. Jinak nastaveni je jednoduchy, z boku tu mrchu dej dolu,to znamená že je to na časovači,nahoru to valí non-stop a ty čudlíky jsou "vystrčený off a "zamačklí" on tak snad jsem poradil,ale asi už jsi na to dávno přišel.. pic