Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže dneska kytky sedmý den růstu. teplota za světla 28,za tmy 23 stupňů (svítím v noci). vlhkost 63-78 %. ph se snažím držet kolem 5,5 a ec 1,1. zatím nic nechcípá tak myslim že dobrý. Tak prosím rady, tipi, připomínky
Zdravím,jediné co bych vytkl a ani tak moc ne je PH.Na počátku růstu ho spíš udržuj kolem 5.8-6.0 a postupně v květu co dva týdny nebo i týden pomalinku snižuj až na 5.5.Btw ten pokus o hydro je Ebb'n'Flow pokud se nepletu
Dneska jsem měnil roztok a namíchal jsem jim pH 5.5 a EC 1.1 . Ono se mi to pH za ten týden mírně zvedalo až na 5.7 takže v tom rozmezí se nějak pohybuju.
no tak dneska došlo ke kalibraci ph metru a vážně byl rozhozenej. ukazoval o 0,4 míň. takže když jsem udržoval 5,5 tak jsem tam měl ve skutečnosti 5,9. jo a chtěl bych se zeptat: co když mi ec metr ukazuje v destilce 0,15? neměl bych ho taky trošku poladit? nebo ta destilka v sobě přece jenom nějaký částečky má? jinak kytky rostou jak z vody